Tribuna del Club de Bàsquet Premià de Dalt

“Sènior femení”: A.E.B. Malgrat 2000, 40 – C. B. Premià de Dalt, 77 (13-4-13)

“Sènior femení”: A.E.B. Malgrat 2000, 40 – C. B. Premià de Dalt, 77 (13-4-13) Empty “Sènior femení”: A.E.B. Malgrat 2000, 40 – C. B. Premià de Dalt, 77 (13-4-13)

Missatge  AntonioJusto Dl Abr 15 2013, 12:33

Dissabte 13 d'abril a les 19 h. ens esperen a Malgrat. És un partit teòricament de tràmit, dels que s'han de jugar per calendari, però difícilment amaguen cap sorpresa. Nosaltres ens presentem amb 10 jugadores, però només 8 semblen estar en condicions. Hem de repartir minuts per no sobrecarregar ningú. El primer quart serveix per fer passar els minuts i l'equip local desfruita i celebra cada cistella que aconsegueix. La seva sobreexcitació podria mal interpretar-se, però no és més que la il•lusió d'allargar minuts de resultat ajustat. Acabem els primers deu minuts guanyant 22-15. Posem ordre; a l'entrenadora no li agrada gens que celebrin un trist punt com si decidís un títol. Ens apliquem en defensa, només això, i el parcial del segon quart és de 6-19. Per tant anem als vestuaris sense celebrar res, però amb un contundent 21-41.

Les ordres són ben senzilles, continuar ferm darrera i aprofitar tot el que es generi davant. La Maria es carrega tots els minuts de direcció de joc, si el marcador ho permet, la deixarem descansar una mica. Expliquem un detallet per millorar defensivament i sortim decidides a tancar el partit. El tercer quart no és gaire brillant, només el guanyem 8-13, però com que la diferència al marcador va augmentant, no es nota gaire. Tothom ha jugat, tothom segueix sumant. Quan una cosa no surt prou bé, millorem la següent, ens donem la mà i tirem endavant. Els últims cinc minuts de partit, la Marina agafa el timó de la Maria i dirigeix l'equip amb efectivitat. L'últim parcial d'11-23 és fruit d'algun contraatac de la Marta i el joc estàtic i endreçat de l'equip. Final tranquil, 40-77 i diumenge per descansar. Enhorabona “players”..., ja s'acaba!