“Sènior femení”: C. B. Premià de Dalt, 57 – C. B. Marites Ademar, 46 (6-4-13).

“Sènior femení”: C. B. Premià de Dalt, 57 – C. B. Marites Ademar, 46 (6-4-13). Empty “Sènior femení”: C. B. Premià de Dalt, 57 – C. B. Marites Ademar, 46 (6-4-13).

Missatge  AntonioJusto Dt Abr 09 2013, 12:46

Tornem de Setmana Santa, amb “moooltes” baixes, per variar! Han operat a la Marta dels lligaments creuats... Ànims, “player!” L'entrenadora no sabrà què fer el dia que siguem totes...; es descuidarà algú a la banqueta, segur (i serà sense voler!). Cal dir, també, que el contrari ha vingut sense entrenador. Ja veurem si això les ajuda o no.
Ens visita el Maristes Ademar de Badalona. Recordem el partit d'anada perquè ens va costar moltíssim guanyar-lo i no volem caure als mateixos errors de manca d'intensitat o conservadorisme. Si bé és veritat que hem d'ajustar les forces al que tenim a disposició, mirem de estrènyer allà on podem fer mal, per no patir al final del partit. La intenció és sortir molt concentrades i desgastar el rival, encara que això vagi en detriment del nostre estimat ritme de partit.

El partit no comença malament. Lluny de ser àgil i vistós, és favorable i això ens consola. Al minut 7 de partit el marcador sumava un 16-4 molt sincer. Un canvi defensiu manat des de la banqueta, combinat amb algun canvi de jugadores arriscat i improvisat ens despista. Ens fa perdre aquell control avorrit que teníem i ens fan un parcial de 0-10. No és preocupant, però ens fa molta ràbia, la qual cosa ens demostra que som allà. Des de la banqueta, l'entrenadora, també s'equivoca...; és així!

El segon quart, tornem a situar-nos, com si comencés de nou el partit. El ritme segueix tou, però sabem que encara no hem premudes les dents. El parcial d'aquest segon quart és de 15-13. Les de Badalona no mouen una zona molt pesada que fa el que li toca, molestar-nos molt! A mitja part, anem al vestuari 31-27.

Les instruccions de mitja part són molt clares. Ara toca prémer, fem-les córrer. SI GUANYES, NO ET CANSES!... Estem atacant molt bé tàcticament la seva zona, però ens costa encistellar, i això va minvant la confiança d'algunes de les nostres jugadores. Si augmentem el ritme, provocarem errors que ens donaran més oportunitats. Ho fem perquè ens ho diuen, però també perquè hi creiem. De fet, hem arribat fins aquí fent aquest tipus de joc, i no ens ha anat gens malament.

El tercer quart és molt nostre, 14-8. Després de revolucionar el joc i deixar clar que el partit era nostre, els últims 10 minuts tornen a ser per passar l'estona, sense gaires lluïments. El contrari sembla evidenciar la nostra superioritat i tampoc provoca cap canvi en el joc, de manera que firmem un 11-12 que ens porta al definitiu, 57-46.
Ja tenim una altra victòria al sac!...el més important avui era guanyar, com fos! Ho hem aconseguit i som més a prop de l'objectiu! Enhorabona noies, bon treball!