¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

“Sènior femení”: Premià de Dalt, 63 – C. B. Llefià, 52 (3-3-2013).

Ir abajo

“Sènior femení”: Premià de Dalt, 63 – C. B. Llefià, 52  (3-3-2013). Empty “Sènior femení”: Premià de Dalt, 63 – C. B. Llefià, 52 (3-3-2013).

Missatge  AntonioJusto Dl Mar 04 2013, 21:44

Enhorabona a tothom! Diumenge 3 de març a Premià de Dalt hi havia molta expectació per un partit que podia ser un punt d'inflexió pràcticament definitiu pel desenllaç de la lliga. Teníem la junta directiva nerviosa, expectant i preparada per acollir un aforament poc habitual pel nostre pavelló. Regalàvem coca i xocolata o suc de fruita pels que vinguessin a animar el “Sènior Femení.” Tota ajuda era poca per guanyar a l'únic equip que, fins ahir, ens havia pogut guanyar.

El partit comença abans que l'àrbitre llenci la pilota enlaire. Entrem a vestuari i allà comencem a guanyar. Partit diferent, xerrada diferent. Partit emocionant i nerviós, xerrada emocionant i contundent. L'escalfament, sense la nostra música, no necessita partitura. Ambient a les grades i ritme a la sang, que comenci el partit! Els dos primers punts nostres, després 6 del Llefià. Aquí es van equivocar, perquè vam recordar el partit d'anada, ens sabíem millors i ho vam demostrar. 13-4 de parcial i acaba el primer quart amb un 15-10 que comença a posar les coses allà on sempre han estat. Confiança, treball i ritme eren els nostres ingredients per fer un bon banquet. Sense oblidar amb qui lluitàvem, seguim jugant alternant defenses, jugadores i encerts de manera que a mitja part anem a vestuari amb un 32-24 ben merescut. De fet, la sensació és que tenim poc premi pel treball que hem durant aquests 20 minuts.

El tercer quart sempre és un punt d'inflexió en el partit. Normalment els contraris ens embruten el joc i patim. Ahir no va passar. Estàvem preparades per tot i l'atmosfera era excel•lent per estripar el marcador. Sortim fortes. Molt fortes i sabedores de la importància del parcial que podia venir. Enorme defensa, posicionament i força ens obren el camí ofensiu. Desbordem, encallem el seu atac descaradament i marxem imposant la nostra llei. Acabem el tercer quart destacant fermament en el marcador, guanyant de 18, 51-33. Falta la cirereta del pastís per fer festa grossa. Ens llepem els llavis només d'imaginar una victòria. L'equip es fa més fort que mai, preem les dents i donem gas a top. Marxem fins a 24 punts de diferència. El Llefià llença la tovallola. Al nostre equip, tothom suma; tot el que fem és per avançar i guanyar. Ho mereixíem més que ningú, el bàsquet ens ho devia i avui hem cobrat! Final absolut, 63-52!

Genial, espectacular, basquet en estat pur, equip exemplar...cop d'autoritat a la lliga! Equips de tercera, ja som aquí! Per les meves jugadores: "El meu club és tan petit, que quan el sol se'n va a dormir, mai no està prou segur d'haver entrenat..."Orgullosa de tenir-vos, “players”!