¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

“Júnior”: C. B. Premià de Dalt, 47 – C. B. Sant Jordi “B” (Rubí), 40 (23-2-2013).

Ir abajo

“Júnior”: C. B. Premià de Dalt, 47 – C. B. Sant Jordi “B” (Rubí), 40 (23-2-2013). Empty “Júnior”: C. B. Premià de Dalt, 47 – C. B. Sant Jordi “B” (Rubí), 40 (23-2-2013).

Missatge  AntonioJusto Dl Feb 25 2013, 13:12

Partit de màxima urgència, on el Premià de Dalt es jugava mantenir la pugna per la primera posició o es despenjava de la mateixa. Ha sigut un matx que, de cara a l'espectador, no ha sigut vistós, ja que les defenses s'han imposat de manera molt clara i amb fases de precipitació, on cap equip ha pogut trencar de manera clara el marcador.

El primer quart, molt igualat, ha finalitzat 13-15. Al segon quart, els locals han fet una escletxa al marcador deixant-lo en un 27-18. Al tercer quart, els de Rubí han tornat el parcial, deixant el lluminós 32-30. I finalment, a l'últim quart, tot i la igualtat s'ha acabat amb el resultat final 47-40.

Ara depenem de nosaltres mateixos i no podem baixar el ritme, perquè encara queda molta temporada. Felicitats nois!