Tribuna del Club de Bàsquet Premià de Dalt

“Júnior”: C. B. Premià de Dalt, 75 – C. B. Llefià, 25 (Jornada del 9/10-2-2013)

“Júnior”: C. B. Premià de Dalt, 75  – C. B. Llefià, 25 (Jornada del  9/10-2-2013) Empty “Júnior”: C. B. Premià de Dalt, 75 – C. B. Llefià, 25 (Jornada del 9/10-2-2013)

Missatge  AntonioJusto Dg Feb 10 2013, 22:07

Gran partit dels locals, on a més del gran treball defensiu que defineix el nostre equip habitualment, se li ha afegit el treball ofensiu, el que ha propiciat aquesta victòria amb una diferencia important. Cal destacar que des de el primer quart fins al final, els premianencs han imposat un
joc marcat per la velocitat i efectivitat. En la primera meitat el marcador era 36-12 i al finalitzar el partit 71-25, amb el que podem dir que els locals han mantingut el ritme durant els 40 minuts.