Tribuna del Club de Bàsquet Premià de Dalt

“Júnior”. Premià de Dalt, 47 – Sant Adrià, 48 (17-12-2012).

“Júnior”. Premià de Dalt, 47 – Sant Adrià, 48 (17-12-2012). Empty “Júnior”. Premià de Dalt, 47 – Sant Adrià, 48 (17-12-2012).

Missatge  AntonioJusto Dt Gen 08 2013, 12:58

Partit molt equilibrat, on tot i les baixes del Premià de Dalt s'ha estat fins al final amb opcions de guanyar. La primera part s'ha acabat amb un 23-27, on les cistelles fàcils, mitjançant el contraatac, han propiciat que el Sant Adrià anés per davant.

En la segona part, l'equip local ha aconseguit situar-se pel davant faltant 3 minuts pel final del matx, però el nefast percentatge de tirs lliures ha sentenciat el partit a favor del visitant, deixant el marcador en un 47-48.

S'ha de reflexionar, aprendre de la derrota i seguir treballant. Ànims!