Tribuna del Club de Bàsquet Premià de Dalt

“Júnior”: C. B. Vilassar, 45 – C. B. Premià de Dalt, 66 (Jornada del 17/18-11-12).

“Júnior”: C. B. Vilassar, 45 – C. B. Premià de Dalt, 66 (Jornada del 17/18-11-12). Empty “Júnior”: C. B. Vilassar, 45 – C. B. Premià de Dalt, 66 (Jornada del 17/18-11-12).

Missatge  AntonioJusto Dl Nov 19 2012, 20:57

Partit on el primer quart ha sortit el Vilassar molt concentrat i l'ha guanyat per 15-11. En el segon quart, els visitants han sortit amb més agressivitat, tant en atac com en defensa, fent un parcial de 10-21, amb el que el resultat a la mitja part era 25-32.

El tercer i l'últim quart ha sigut una copia dels dos primers; s'ha començat amb dubtes, degut a defenses zonals en determinats atacs, però s'han aclarit les idees i amb un últim quart, on s'ha pogut posar una marxa més, s'ha arribat al resultat final de 45-66 a favor dels de Premià de Dalt.