¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

“Sènior femení”: C. B. Premià de Dalt, 65 – C. B. Calella, 58. (11-11-12)

Ir abajo

“Sènior femení”: C. B. Premià de Dalt, 65 – C. B. Calella, 58. (11-11-12) Empty “Sènior femení”: C. B. Premià de Dalt, 65 – C. B. Calella, 58. (11-11-12)

Missatge  AntonioJusto Dt Nov 13 2012, 14:41

Sisena jornada. Partit a casa. Partit diumenge. Ens visita el Calella, amb un registre de partits perduts que ens fa respirar abans de començar. La feina és de l'entrenador quan ha de fer sortir el seu equip concentrat i ràpid. Volem possessions curtes, ritme de partit alt i provocar errors del contrari, sense necessitat de cometre faltes. Seguim amb tres jugadores de baixa i una que tot just s'incorpora sense quasi bé haver entrenat. Ja hi estem acostumades, no és problema. Comença el partit i des de l'iniciació sortim fortes, pressionant a dalt totes les nostres possessions defensives. Revolucionem el joc, i això ens dona molta efectivitat ofensiva, però ens precipita defensivament. El resultat del primer parcial evidencia aquest fet, 26-19. Fer més de 20 punts a tercera està molt bé, però jugar a veure qui suma més, és molt perillós. El segon quart, sense baixar l'exigència defensiva i repartint esforços entre jugadores, cometem menys errors defensius però comencem a fallar davant. Empatem el segon quarts a 17, la qual cosa assegura un partit vistós d'anada i tornada, però no seguim el guió escrit al vestuari. Marxem a mitja part amb un 43-36.

La nostra assignatura pendent a l'iniciar la segona part és un repte que tenim entre mans. No volem regalar cistelles fàcils, ens concentrem en defensa, rebots i ajudes. Una part del repte està assolit: hem deixat que el Calella ens faci només 6 punts. El "però" és que nosaltres, malgrat tenir moltes ocasions de sumar fàcil, potser per massa evidents, fallem el que no està escrit i això ens angoixa. Només podem anotar 9 punts en deu minuts. La teoria de l'entrenador diu "si elles no sumen, tu guanyes"...; per tant, donem molt valor al fet d'encaixar només sis puntets i comencem l'últim quart quan el marcador diu 52-42. Ningú es relaxa. L'entrenador contrari demana un temps mort rere l'altre. Canvia tàctica defensiva, exigeix en defensa, embruta una mica el joc..., però res! Nosaltres aguantem, seguim generant joc, encara que amb poc premi efectiu, però amb les sensacions de fer petites coses molt ben fetes. Tothom suma, tothom respon i l'equip, una vegada més...guanya! Resultat final 65-58. Enhorabona noies, bon partit col•lectiu!