Tribuna del Club de Bàsquet Premià de Dalt

“Sènior femení”: C. B. Montmeló, 30 – C. B. Premià de Dalt, 67 (1-11-12).

“Sènior femení”: C. B. Montmeló, 30 – C. B. Premià de Dalt, 67 (1-11-12). Empty “Sènior femení”: C. B. Montmeló, 30 – C. B. Premià de Dalt, 67 (1-11-12).

Missatge  AntonioJusto Dg Nov 04 2012, 14:45

Jornada numero 5, dijous dia de Tots Sants, festiu. Partit matiner, a les 10:30h a Montmeló. La plantilla, una vegada més rep una bufetada important. l'Anna es torna a lesionar, la Marta segueix de baixa i la Maria no està en condicions de pràcticament res. La resta, tota la resta, està a totes!

Comença el partit amb un 5 titular un pèl diferent de l’habitual. No va gens malament i fem un primer quart tremend, el millor del partit, amb un 8-23 els primers 10 minuts. Destacar la direcció de partit de l'Aina, manant, corrent, defensant i anotant. Tenint en compte que no sempre hi pot ser, per feina, és destacable que el dia que la Maria no està en condicions, ella aconsegueixi no trobar-la a faltar. El segon quart, comença massa còmode per nosaltres i, malgrat no ser dolent, no és tan contundent. Fem un 8-16 els segons 10 minuts. A mitja part, els vestidors ens reben amb un 16-39 que fa molt difícil la xerrada de l'entrenador. Objectiu, seguir el ritme i acabar tan lluny com puguem del Montmeló.

Val a dir que l'arbitratge va ser genial. Totes les mans es xiulaven com a falta, les empentes també i el que no malmetia l'atac, es deixava passar. Segur, el millor arbitratge del que portem de lliga.

El tercer quart, com és habitual en nosaltres (ho hem de millorar), és el pitjor i l'empatem 11-11. Perdem massa atacs per precipitació i elles tenen una jugadora físicament bestial que no es pot aturar quan té la pilota. Som un equip molt compensat i quan ens donem la mà, som quasi bé inaturables. Així doncs, tornem a aprofitar els rebots de la Mireia, l'Anna i la Maria, i amb la velocitat de l'Ana, la Marta i la Marina, ajudem a les nostres bases, Aina i Maria, a donar velocitat al partit, fent possessions molt curtes i efectives. El quart i últim parcial, doncs, tornem a ser nosaltres i el guanyem 3-17. Ens emportem un bon sac de punts i un resultat final de 30-67!

Costa molt ressaltar algú, però si que voldria agrair l'esforç de la Maria per ser amb nosaltres, desitjar-li molta força i oferir-li la nostra ajuda, l'ajuda del SEU EQUIP.