¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

“Sènior” femení: C. B. Premià de Dalt, 70 – C. B. Argentona, 48 (Jornada del 27/28-10-12).

“Sènior” femení: C. B. Premià de Dalt, 70 – C. B. Argentona, 48 (Jornada del 27/28-10-12). Empty “Sènior” femení: C. B. Premià de Dalt, 70 – C. B. Argentona, 48 (Jornada del 27/28-10-12).

Missatge  AntonioJusto Dt Oct 30 2012, 20:15

“Sènior” femení: C. B. Premià de Dalt, 70 – C. B. Argentona, 48
(Jornada del 27/28-10-12).

QUARTA jornada i segon partit a casa. Juguem contra l'Argentona. Tenim una baixa d'alçada i una alta exterior. Cada partit està plantejat
amb jugadores diferents, amb recanvis nous i alternatives per provar. El partit comença amb un triple nostre, però a la següent jugada, ens
el tornen i repeteixen de tres en tres. Sembla que estan molt ficades ofensivament. No ens interessa jugar a veure qui fica més, és massa arriscat. Primer aturem els seus atacs. Ajustem la defensa de la seva millor jugadora, alhora que la nostra base, la Maria, ensenya el seu repertori ofensiu. Cistelles de tres, de contraatac, de mitja distància, assistint...a un autèntic recital.

El nostre joc, encara que molt vistós des de fora, es sustenta darrera, des de la defensa i els rebots. L'enorme treball de les jugadores de dintre, les ajudes en defensa de les exteriors, i el talent ofensiu de la Maria, va ser un còctel insuperable per l'Argentona. De seguida vam distanciar-nos en el marcador, fet que ens va donar confiança i serenitat. Va tornar a jugar l'Anna, recuperada de l'atur esportiu, i com tot l'equip, també va sumar.

La segona part vam començar-la amb l'atenció que demana un tercer quart. Acostumem a tenir un inici lent, coincidint amb un canvi d'actitud contrari, i això ens posa en alerta. Premem en defensa, i de seguida s'apaguen les il•lusions de l'Argentona. Posem les coses al
seu lloc, seguim jugant còmodes en atac, juntes (molt juntes) en defensa, i demostrem que el talent sense equip no serveix per a res.
Al final, després d'un triple amb el cronòmetre a zero, 70-48. Gran partit i gran victòria!