Tribuna del Club de Bàsquet Premià de Dalt

Cadet: C. B. Premià de Dalt, 79 - C. B. 3 Viles "A", 41 (Jornada del 20/21-10-12).

Cadet: C. B. Premià de Dalt, 79 - C. B. 3 Viles "A", 41 (Jornada del 20/21-10-12). Empty Cadet: C. B. Premià de Dalt, 79 - C. B. 3 Viles "A", 41 (Jornada del 20/21-10-12).

Missatge  AntonioJusto Dt Oct 23 2012, 20:46

Partit molt complert del nostre “Cadet”, que va poder assolir la primera victòria en nivell A, amb una gran diferència en el marcador.

Per resultats anteriors, el Premià a priori era superior al seu oponent, cosa que al final, amb un bon joc, es va reflectir al marcador. El primer quart va ser d'anades i vingudes per els dos equips, sense cap tipus de control sobre el partit. Les cistelles dels locals eren molt treballades, basant-se en el joc col•lectiu, però en canvi les del rival eren fàcils per errors en la defensa. En els següents 10 minuts, l'equip local es va proposar un atac alegre i jugant al contraatac, gràcies a un canvi de mentalitat en la defensa. El errors van desaparèixer i la intensitat va créixer, cosa que va fer que es pugessin recuperar pilotes i córrer la pista. A la mitja part el marcador era de 36-22. La consigna va ser clara: no jugar amb el marcador i buscar la màxima renda possible.

Així va ser, i una vegada més, amb un tercer quart que va ser el millor del partit ( 22-05 ), els nostres cadets se'n van anar del marcador amb molta diferència i es va poder gaudir d'un bon joc d'equip. Cal destacar la feina que es va fer en els 40 minuts de joc, de tots els jugadors que van donar el 100%, i tothom que va sortir va aportar coses noves i bones per l'equip. Així ho demostren els parcials dels 4 quarts, ja que tots van ser guanyats per els de Premià. El marcador final va ser de 79 a 41.

Ara només queda un partit de la primera volta, a casa del Cardedeu, cuer de la nostra lliga, però de ben segur que volen aconseguir la primera victòria fora de casa.