Tribuna del Club de Bàsquet Premià de Dalt

Júnior: Viladecavalls, 23 - C. B. Premià de Dalt , 56 (Jornada del 20/21-10-12).

Júnior: Viladecavalls, 23 -  C. B. Premià de Dalt , 56 (Jornada del 20/21-10-12). Empty Júnior: Viladecavalls, 23 - C. B. Premià de Dalt , 56 (Jornada del 20/21-10-12).

Missatge  AntonioJusto Dl Oct 22 2012, 13:36

"Partit on el Premià de Dalt ha mostrat dues cares. Una primera meitat on amb els contraatacs i una gran defensa ha deixat el partit molt bé encarrilat, 8-38. I una segona meitat on l'equip s'ha precipitat amb freqüència i ha donat peu a una segona part on el parcial dels últims 20 minuts ha sigut de 15-18.
La tornada no serà gens fàcil. Seguirem treballant per mantenir una regularitat al llarg del partit."