¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Pre-infantil: U. B. Sant Adrià, 38 - Premià de Dalt, 40 (Jornada 29/30-9-12).

Ir abajo

Pre-infantil: U. B. Sant Adrià, 38 - Premià de Dalt, 40 (Jornada 29/30-9-12). Empty Pre-infantil: U. B. Sant Adrià, 38 - Premià de Dalt, 40 (Jornada 29/30-9-12).

Missatge  AntonioJusto Dl Oct 01 2012, 20:22

Primer partit de la temporada, i primera victòria a la pròrroga, això sí, ben treballada i ben patida. Al principi de partit, els nostres jugadores van començar una mica adormits, perdien pilotes o no defensaven; així, van perdre la primera part de 8 a 9 punts. A partir de la segona part, van fer el canvi, i de mica en mica, començaven a sortir bé les coses i escorçaven la diferència, fins que amb un final d’infart, es va aconseguir l’empat que suposava la pròrroga, 3 minuts més. Durant aquest minuts, vam seguir treballant, fins que l’àrbitre va xiular el final, i ens vam emportar una victòria totalment merescuda. MOLTES FELICITATS NOIS! A SEGUIR TREBALLANT!!!