¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

“Cadet Socomet”: C. B. Premià de Dalt, 64 – U. E. Mataro C, 51

“Cadet Socomet”: C. B. Premià de Dalt, 64 – U. E. Mataro C, 51 Empty “Cadet Socomet”: C. B. Premià de Dalt, 64 – U. E. Mataro C, 51

Missatge  AntonioJusto Dt Abr 24 2012, 13:06

“Cadet Socomet”: C. B. Premià de Dalt, 64 – U. E. Mataro C,51

1er.QUART
Un començament dubtós i plegat d’errors en les passades, ha generat diverses pèrdues de pilota, sobretot degut a la bona defensa i pressió de l’equip contrari, que ha fet que el Mataró agafi avantatge en el marcador: 2 -11. Un cop entrem en el partit i millorem la defensa, posem les coses a joc i finalitzem el quart empatats: 20 a 20.

2on. QUART
Un inici molt agressiu del Mataró ens ha sorprès i desorientat, sumant un encert en el llançament de tres inusual ( tres de tres ), fa que el Mataró marxi en el marcador. El fet de anar davant en el marcador els tranquil•litza i, el Mataró fa el seu millor bàsquet, plegat de confiança, fa que marxin al descans amb un 28 – 40.

3er. QUART
Hem sortit totalment endollats al partit -un dels millors començament de quart que hem fet aquesta temporada- i, amb unes ganes de decidir el matx amb aquest quart, que ens permet fer un bàsquet elèctric, pràcticament sense errors, que ens posa davant en el marcador: 43 – 40; equilibri i igualtat durant la resta del quart, finalitzant empatats a 47 punts.

Últim QUART
Volem el partit, volem guanyar i ho demostrem. GRAN segona part, GRAN últim quart, GRAN equip, lliçó de Basquetbol, sense paraules: 64 – 51.