CADET SOCOMEC: C. B. La Garriga,63 - C. B. Premià de Dalt, 74 (18-2-12).

CADET SOCOMEC: C. B. La Garriga,63 - C. B. Premià de Dalt, 74 (18-2-12). Empty CADET SOCOMEC: C. B. La Garriga,63 - C. B. Premià de Dalt, 74 (18-2-12).

Missatge  AntonioJusto Dt Feb 21 2012, 22:41

1er. QUART
Un quart ben treballat amb alternatives en el marcador en els primers minuts i una defensa molt correcte, que ens ha permès córrer i fer un encert en l’atac final que ens porta un final de quart molt positiu per nosaltres. Final de quart 8 a 23.

2on. QUART
Un començament dubtós i plegat d’errors en les passades, ha generat diverses pèrdues de pilota, sobretot degut a la bona defensa i pressió de l’equip contrari, que ha fet que s’apropin en el marcador. Continuïtat de l’equip de La Garriga que ens ha sorprès i que ha portat a que ens tornin el parcial del primer quart equilibrant força el marcador, marxant al descans amb forces dubtes per par nostre.

3er . QUART
Hem sortit totalment endollats al partit i amb unes ganes de decidir el matx amb aquest quart, sorprenent totalment a l’equip contrari i amb un excel•lent Guillem en ratxa, ens ha permet assolir el màxim avantatge i a més finalitzar el tercer quart amb la tranquil•litat de anar davant per el marcador. 44 - 59

4art QUART
Començament molt equilibrat i amb alternances en el marcador, amb encert per ambdues parts, que ens porta a un quart controlat i tranquil, en el qual únicament administrant el marcador fa que guanyem el matx de forma plàcida i tranquil•la. Marcador final 63 - 74.