¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Cadet Socomet”: C. B. Premià de Dalt, 58 – Sant Gervasi–2, 39 (11-2-2012).

Cadet Socomet”:  C. B. Premià de Dalt, 58  –  Sant Gervasi–2, 39 (11-2-2012). Empty Cadet Socomet”: C. B. Premià de Dalt, 58 – Sant Gervasi–2, 39 (11-2-2012).

Missatge  AntonioJusto Dt Feb 14 2012, 21:56

“Cadet Socomet”: C. B. Premià de Dalt, 58 – Sant Gervasi–2, 39 (11-2-2012).

1er. QUART
Un quart ben treballat amb alternatives en el marcador en els primers minuts i una defensa molt correcte, que ens ha permès córrer i fer un encert en l’atac final que ens ha permès marxar en el marcador de deu punts.

2on. QUART
Un començament dubtós i ple d’errors en les passades, ha generat diverses pèrdues de pilota, sobretot degut a la bona defensa i pressió de l’equip contrari, que ha fet que s’apropin en el marcador. Bona segona meitat de quart, am una molt bona defensa que ens ha permès tornar a posar les coses al seu lloc. Després d’obligar a demanar a l’entrenador de l’equip contrari dos temps morts consecutius, una bona defensa i l’encert en el tir de dos, ens ha permès anar al descans amb avantatge en el marcador.

3er. QUART
Fluix començament després del descans, que porta al Sant Gervasi a empatar el partit. Notable reacció de geni de l’equip que ens torna a posar sis punts per davant. Una nova i agressiva defensa de l’equip contrari provoca que s’ajusti el marcador, però dos contraatacs portats de forma excel•lent talla de cop la reacció de l’equip contrari. Bon final de quart que ens porta a assolir un avantatge de set punts; mateix resultat que al final de la primera part.

4art. QUART
Començament molt equilibrat i amb alternances en el marcador amb encert per ambdues parts. Una defensa una mica més seriosa i l’encert en el llançament ens porta al màxim avantatge del partit, tretze punts. Un millor estat físic final, degut a les correctes rotacions fetes durant el partit i la continuïtat en l’encert del llançament, ens porta a un final més tranquil de l’esperat. Un joc d’equip molt notable i un esforç titànic en els últims tres minuts, esborra al Sant Gervasi del partit i finalitzem guanyant per un avantatge de dinou punts 58-39.