Tribuna del Club de Bàsquet Premià de Dalt

“Sènior femení”: Maristes Ademar, 49 - C. B. Premià de Dalt, 59. (18-11-12).

“Sènior femení”: Maristes Ademar, 49 - C. B. Premià de Dalt, 59. (18-11-12). Empty “Sènior femení”: Maristes Ademar, 49 - C. B. Premià de Dalt, 59. (18-11-12).

Missatge  AntonioJusto Dt Des 04 2012, 15:09

Ens canvien hora i camp de joc. Estem citades diumenge tarda, al pavelló dels Països Catalans. Poca referència de l'equip contrari; sensació d'equip tranquil, passiu i amb uns resultats, si més no, discrets. La xerrada prèvia al partit va encaminada a aquesta sensació i a la sort que tenim de jugar en un pavelló emblemàtic. Comencem el partit massa encasellades a la xerrada, poc afortunada, per cert. Les noies del Maristes Ademar surten a mossegar des de el primer minut. Corren, encistellen i defensen amb les dents. Nosaltres, ens veiem absorbides per aquesta allau i ens costa moltíssim sortir a la superfície del partit. Aquesta setmana recuperem a mitges a la Ingrid que sortia d'una intervenció quirúrgica. Encara no tenim a l'Anna i podria tenir uns primers minuts una altra Anna, que encara no ha pogut debutar. De les que estan en condicions oficialment, la Marta està a punt d'entrar a quiròfan, també, i té disminuïda la seva capacitat de visió, la qual cosa, incomoda molt al seu joc ràpid i explosiu.

El primer quart, sense saber com, l'aguantem, a remolc clarament, i acaba amb un 16-14 que ens dona esperances, vist el que s'ha vist. El segon quart, mirem de posar ordre i de seguida empatem, però lluny de tenir el control entre mans, ens pentinen amb un parcial de 7-0 que ens torna a descol•locar. L'empenta del nostre equip, no permet deixar anar el partit tant aviat, però la precipitació ofensiva per voler fer molt i ràpid, no ens ajuda gens ni mica. Elles fallen molt poc, abraçades per l'avantatge del marcador i això ens fa molt mal. Anem al vestidor amb desavantatge, 32-26.

Posem ordre, desmentim les sensacions i oblidem els resultats fets fins ara. Ens toca arremangar, posar-nos a treballar i a partir d'aquí, veure com respon el rival. Sortim amb jugadores clarament defensives, ràpides i agressives. No importa anotar, és vital aturar el seu atac. Malgrat una cistella molt ràpida del rival, comencem a semblar l'equip que som i ens trobem unes a les altres. Es nota un punt de comoditat i el parcial ens dona la raó. Fem un excel•lent tercer quart defensiu que ens dona cistelles fàcils i amb elles, la confiança. Hem fet un 6-18 contundent. Comencem l'últim quart recordant els dos primers, seguim amb els punys ferms i defensant per sobre de tot. La nostra confiança, va en detriment de la seva, i això posa molt de cara el partit. Guanyem l'últim quart 11-15 i amb aquest parcial, ens enduem el partit. Partit duríssim, amb mancances físiques una vegada més. Resultat final 49-59. Enhorabona equip, enorme treball.