CADET SOCOMEC: C. B. Premià de Dalt, 59 – A. B. Premià “ A “, 40 (25-2-12).

CADET SOCOMEC: C. B. Premià de Dalt, 59 – A. B. Premià “ A “, 40 (25-2-12). Empty CADET SOCOMEC: C. B. Premià de Dalt, 59 – A. B. Premià “ A “, 40 (25-2-12).

Missatge  AntonioJusto Dt Feb 28 2012, 21:34

1er. QUART
Un quart ben treballat i un començament molt equilibrat, amb intercanvi de cistelles que manté el marcador molt ajustat i el partit en una incertesa, ja que cap equip sembla que vulgui marxar en el marcador. Una defensa molt correcte, que ha permès córrer a l’equip contrari i
fer un encert en l’atac final que els ha portat a un final de quart molt positiu per ells. Final de quart: 9 a 13.

2on QUART
Un començament dubtós i plegat d’errors en les passades, ha generat diverses pèrdues de pilota, sobretot degut a la bona defensa i pressió de l’equip contrari, que ha fet que dominin el “tempo” del partit. La nostra entrada en el partit, sobretot en defensa, i un treball sota la nostre cistella, ens permet córrer marxant al descansa havent donat la volta al marcador. Resultat: 27 a 21.

3er QUART
No hi ha secret, la millor defensa feta hores d’ara al campionat, que ens ha permès fer el nostre estil de joc, ofega a l’equip contrari i ens permet córrer per fer punts fàcils en contraatac. Això, més una millora en el tir de 4 metres, ens catapulta en el marcador cap a la victòria. Resultat : 45 a 30

4art QUART
Un millor fondo físic ens permet mantenir la diferencia en un quart plàcid, que ens porta a una còmoda victòria ampliada per la fam d’aquets jugadors a anar cap endavant. Resultat final: 59 a 40.