Tribuna del Club de Bàsquet Premià de Dalt

“Cadet 1986”: C. B. Premià de Dalt, 51 - U. E. Claret-A, 56

“Cadet 1986”: C. B. Premià de Dalt, 51 - U. E. Claret-A,  56  Empty “Cadet 1986”: C. B. Premià de Dalt, 51 - U. E. Claret-A, 56

Missatge  AntonioJusto Dl Oct 24 2011, 13:29

“Cadet 1986”: C. B. Premià de Dalt, 51 - U. E. Claret-A, 56 (Jornada del 22-23 d’octubre de 2011).

Partit molt complicat a la pista del Premià, on els visitants venien com a favorits pels resultats. Els de Premià van sortir molt concentrats i van agafar les rendes en el marcador, però poc a poc el Claret va saber imposar la seva superioritat sota els taulells i, al final del primer quart, va aconseguir posar-se per davant. Pel que fa el segon quart, els locals, van gaudir del seu joc, corrent al contraatac i amb accions més elaborades que els posava per sobre el marcador. Però una altre vegada els finals de quart van jugar una mala passada i es van veure un punt per sota en el descans.

El partit va ser igualat en el marcador fins al final, amb una diferència màxima, a favor dels visitants, de 8 punts (30-38), que el nostre “Cadet” va saber recuperar i arribar a posar-se a 42-42, a falta de 5 minuts pel final del partit. El U. E. Claret, sense posar-se nerviosos en els minuts finals, van saber endur-se'n el partit cap a Barcelona.