Tribuna del Club de Bàsquet Premià de Dalt
¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

“Cadet 1986”: C. B. Premià de Dalt, 59 – C. E. Laietà, 46 (Jornada del 12-13 de novembre de 2011).

Ir abajo

“Cadet 1986”: C. B. Premià de Dalt, 59 – C. E. Laietà, 46 (Jornada del 12-13 de novembre de 2011). Empty “Cadet 1986”: C. B. Premià de Dalt, 59 – C. E. Laietà, 46 (Jornada del 12-13 de novembre de 2011).

Missatge  AntonioJusto Dt Nov 15 2011, 15:08

El cadet rebia al C. E. Laietà a les 9 del matí a casa; jugar a casa suposa que els rivals s'hagin d'esforçar molt més per endur-se'n la victòria cap a terres barcelonines. Els premianencs es senten molt bé a casa seva, jugant a la seva pista. El partit d'anada va suposar una dura derrota al difícil camp del Laietà per 25 punts. Això va fer més admirable la victòria dels nostres, per 59-46.

La primera meitat del primer quart va estar marcada per les defenses, que feien molt complicat encistellar. Els últims 3 minuts del quart, el Premià de Dalt s'anà del marcador per 8 punts

Durant el segon i tercer quart es va veure el millor joc del nostre “Cadet”, amb una molt bona defensa al darrera, molt ordenada, combinada amb un contraatac tret pels nostres bases i culminat pel nostres alers. El jugadors interiors vermells van dominar la pintura durant tot el partit. La màxima avantatge va ser de 22 punts 50-28.

El marcador final va ser de 59-46, gaudint d'un bon partit i veient el treball i la millora dels nostres cadets.

Pròxima setmana, partit contra l'Alisos.

Javier Calero, Entrenador del “Cadet 1986”.