“Cadet 1986”: IPSI, 77 -C. B. Premià de Dalt, 39 (5-11-2011).

“Cadet 1986”: IPSI, 77 -C. B. Premià de Dalt, 39 (5-11-2011). Empty “Cadet 1986”: IPSI, 77 -C. B. Premià de Dalt, 39 (5-11-2011).

Missatge  AntonioJusto Ds Nov 12 2011, 13:29

El cadet anava dissabte a la tarda a la pista el líder, en un horari estrany i incòmode, on els nostres poques vegades es senten agust.

El 1r. quart va començar amb intensitat i una bona sortida dels de Premià, que van començar amb un triple i una cistella, donant un 0-5, que al final del període, amb alts i baixos en el marcador, es va situar 17-9. Els següents 10 minuts van marcar el partit, ja que els locals van anar-se'n de 27 punts al descans, amb els nostres totalment amb els braços caiguts, desencertats i una defensa molt poc intensa; tot i que les jugades eren elaborades, la pilota es resistia a entrar.

Al 3r. quart van treure pit i van ensenyar una mica del que som capaços, acabant el resultat parcial del quart amb 15-15. El marcador final reflexa una diferència gens justa, però merescuda. S'ha de seguir treballant i seguin millorant, per tal de completar un bon any d'aprenentatge.

Pròxim partit, comença la segona volta a casa contra el Laietà.

Javier Calero, Entrenador de l’equip “Cadet 1989”.