¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

“Sènior femení”: C. B. Premià de Dalt, 68 – C. B. Montmeló, 29 ( 16-3-2013).

Ir abajo

“Sènior femení”: C. B. Premià de Dalt, 68 – C. B. Montmeló, 29 ( 16-3-2013). Empty “Sènior femení”: C. B. Premià de Dalt, 68 – C. B. Montmeló, 29 ( 16-3-2013).

Missatge  AntonioJusto Dc Mar 20 2013, 22:23

Dissabte 16 de març, ens visita l'últim de la categoria. Partit cap-i-cua molt perillós, no tant pel resultat com per la qualitat del partit. Ens falta l'Aina i la Marta per feina, i l'Anna per classe. Som 9 efectius, l'Ingrid ja torna a estar a disposició. Sabem que el partit serà nostre, a no ser que ens retirem, i això es tradueix amb una actitud un pèl desenganyada. El Montmeló sabent que no hi té res a fer, juga sense complexes i inaugura el marcador amb un triple, després una cistella de 2 i finalment una de tir lliure. Al minut 6 de partit, anem 0-6. No tenim cap por, però potser l'orgull del líder ferit ens desperta. Fem un parcial de 13-2 amb 4 minuts. No compensa l'inici, però posa les coses al seu lloc. Al segon quart, amb tothom col•locat, estripem el partit. Anem 10 minuts tard i ho volem recuperar. És un monòleg de bàsquet certificat pel parcial 22-6. Mitja part.

Seguim parlant dels nostres "tercers quarts"..., mai gaire brillants. El contrari no convida a generar bones combinacions, però també aquest és un repte apassionant per l'entrenadora: jugar bé contra un equip inferior. Sortirem amb aquesta intenció. Provar coses noves, deixar-nos anar. Tornem a trepitjar fort i endossem un 21-6. Destaco els 6 punts encaixats per segona vegada, doncs ofensivament, tenim talent de sobres per anotar. Bona defensa de l'equip. Comencem els últims 10 minuts amb un resultat acumulat de 56-20. Aquest darrer quart se'ns fa pesadet. La Maria, amb l'absència de l'Aina, s'empassa els 40 minuts del partit, tots per ella. Ho aguanta perquè se sap dosificar com ningú!
La resta de l'equip, ben repartit de minuts, intensitat i joc, completa la feina. Fem un 12-9 discret per tancar el partit. El més important era no lesionar-se, gaudir i...guanyar! Feina feta, 68-29 i cap a casa. Enhorabona noies!