Tribuna del Club de Bàsquet Premià de Dalt

"Sènior femení”: C. B. Premià de Dalt, 78 – C.B. Draft Gramenet, 41. (16-12-2012)

"Sènior femení”: C. B. Premià de Dalt, 78 – C.B. Draft Gramenet, 41. (16-12-2012) Empty "Sènior femení”: C. B. Premià de Dalt, 78 – C.B. Draft Gramenet, 41. (16-12-2012)

Missatge  AntonioJusto Dl Gen 14 2013, 13:51

Últim partit de 2012 a casa, contra el Bàsquet Draft Gramenet "B". Un partit més, sembla com si ens agradés, juguem amb 3 baixes. Afrontem el partit sabent que no hem de tenir dificultats si fem un bàsquet seriós, i el comencem amb tot el respecte i contundència. El que no podíem preveure era un percentatge d'encert tan bestial. Els primers 5 minuts de partit són definitius i escandalosament afortunats. Fem un parcial de 20-0, amb 4 triples consecutius. Aquella allau descol•loca qualsevol. Acabem el primer quart amb un parcial desconcertant de 26-6. Queden 30 minuts de pur tràmit, doncs el contrari no fa cap sensació de poder/voler remuntar aquell desgavell. El segon quart, simplement serveix per anar passant el temps. Juga tothom que està a disposició, repartint minuts, i el contrari embruta una mica el joc, com a conseqüència del mal que fa el marcador. A mitja part, el marcador no enganya, 41-20. Al tercer quart, sempre perillós, insistim amb recuperar el ritme i sentenciar encara més aquell partit. El parcial d'aquests 10 minuts és de 24-11 i ens plantem a l'últim quart amb un avorrit 65-31. L'hem de jugar, i ho fem sense presses, mirant de desfruitar el que puguem, i rebentem el partit per acabar l'any amb un contundent 78-41. Mereixem unes bones vacances; quan tornem, ens esperen els de dalt de la classificació i ens juguem bona part dels objectius. Bones festes, "players", i ENHORABONA!