Tribuna del Club de Bàsquet Premià de Dalt

“Sènior femení”: Premià de Dalt, 54 – Malgrat 2000, 32 (24-11-12).

“Sènior femení”: Premià de Dalt, 54 – Malgrat 2000, 32 (24-11-12). Empty “Sènior femení”: Premià de Dalt, 54 – Malgrat 2000, 32 (24-11-12).

Missatge  AntonioJusto Dt Des 04 2012, 15:11

Encara no sabem què és començar un partit amb tot l'equip disponible, però aquesta setmana ja fa pudor el tema. Tenim quatre baixes absolutes. Comencem amb només vuit jugadores a punt. Tenim la sort de trobar-nos amb un equip contrari fluixet i això ens dona un punt d'esperança abans de començar. De les vuit, val a dir que dues Anna's no estan a ritme, ni tan sols a nivell excel•lent. Comencem el partit amb un triple de la Maria que sembla que no, però dona confiança. Després de dos minuts sense anotar, basquet lent i avorrit i el marcador empatat a 3, ens despertem i posem les coses al seu lloc. Fem un parcial de 16-0 que desmunta qualsevol sensació que no sigui la nostra victòria. El segon quart segueix essent nostre i a mitja part anem als vestuaris amb un 33-11 demostratiu del que hi havia al camp.

El més difícil en aquest cas és seguir tenint ganes de córrer i jugar fort. L'equip contrari embruta una mica el joc, víctimes del marcador, i això desllueix el joc general. Només podem esperar que vagin passant els minuts i el marcador no espanti a ningú. El final d'un tercer quart lamentable (8-9) és de 41-20. L'últim quart serveix per donar minuts a les jugadores que menys en tenien. L'Anna torna a tenir molèsties musculars i és una mala notícia, però el desastre físic arriba a falta d'un minut per acabar, quan l’Ingrid, que ja tenia l'alta mèdica de tot, es trenca el bessó en una jugada absolutament absurda. Malauradament la perdem per uns quants partits. Esperem que l'aturada de Nadal ajudi a tothom a llimar problemes físics. El partit es queda a Premià de Dalt, 54-32. Enhorabona noies, important era sumar i ho hem fet,