Tribuna del Club de Bàsquet Premià de Dalt

“Cadet”: C. B. Cardedeu A, 64 - C. B. Premià de Dalt, 78 (Jornada del 27/28-10-12).

“Cadet”: C. B. Cardedeu A, 64 - C. B. Premià de Dalt, 78 (Jornada del 27/28-10-12). Empty “Cadet”: C. B. Cardedeu A, 64 - C. B. Premià de Dalt, 78 (Jornada del 27/28-10-12).

Missatge  AntonioJusto Dl Oct 29 2012, 21:49

Partit d'alt i baixos a la pista del cuer, on amb molt d'esforç per part dels de Premià, van poder endur-se'n una victòria molt treballada.

Per informes que van rebre els entrenadors del Premià podíem intuir que el Cardedeu defensaria gran part del partit en defenses zonals, i no va ser d'altre manera. Des de el primer minut fins l'últim, menys dos minuts, els locals van plantejar diferents defenses zonals. L'inici del partit va ser de clar domini local, amb un parcial de 25-12. Una mala defensa, combinat amb un atac desencertat, sense aprofitar els forats que ens donava la seva defensa, i amb uns nervis de veure'ns obligats a guanyar el partit des de el primer moment, van fer que les coses no anessin bé per els del Premià.

Al segon quart, després de plantejar des de la part tècnica del equip diverses solucions a l'atac contra zona, l'equip va saber trobar la tecla correcta i començar a imprimir un joc alegre, amb una bona defensa i molt pocs errors en el llançament, cosa que va propiciar un parcial de 11-31.

Els dos quarts següents van estar marcats per el mateix patró; els de Cardedeu volent-se ficar dins el partit, i els visitants seguint fent el seu joc, amb el cap fred i no deixant-se emportar per els canvis defensius zonals. Els parcials van ser 16-13 i l'últim quart de 12-22. Arribant així a un resultat final de 64-78, el que fa que el nostre cadet comenci a pensar en la baralla de les 4 primeres posicions de la lliga.

Ara una setmana de descans, per fer un bons entrenaments i marcar la pauta del que serà una competida i segur que bona segona volta.