¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

CADET SOCOMEC: C. B. Canet –A, 65 - C.B. Premià de Dalt, 49 (10 – març – 2012).

Ir abajo

CADET SOCOMEC: C. B. Canet –A, 65 - C.B. Premià de Dalt, 49  (10 – març – 2012). Empty CADET SOCOMEC: C. B. Canet –A, 65 - C.B. Premià de Dalt, 49 (10 – març – 2012).

Missatge  AntonioJusto Dt Mar 13 2012, 19:12

1er. QUART

Un quart ben treballat amb alternatives en el marcador en els primers minuts i una defensa molt correcte per part dels dos equips, que
manté en igualtat el marcador durant tot el primer quart, tot i que nosaltres hem de fer força equilibris per no caure. Resultat: 13 a 13.

2on. QUART

La dificultat de jugar en una pista exterior de pati de col•legi, que ens fa relliscar contínuament, ens dificulta i ens penalitza de forma excessiva a l’hora de practicar el nostre joc, i ens fa cometre errades que faciliten la tasca del Canet, que pot recuperar pilotes de forma ràpida i efectiva, marxant en el marcador al final del quart. Resultat: 32 – 25.

3er. QUART

Hem sortit totalment endollats al partit i amb unes ganes de decidir el matx amb aquest quart, lluitem com “jabatos”, però amb molta por a caure i patir una lesió, el que ens condiciona, situació que aprofita el Canet, millor coneixedor de la pista i dels seus entrebancs per marxar definitivament en el marcador. Encara que no estigui bé dir-ho, la major coneixença de la pista que rellisca una barbaritat, fa que el Canet
es senti còmode, aconseguint un marcador final que se’ns fa molt costa amunt. Resultat: 53 – 35.

4art. QUART

Quart intranscendent, sense història, que només ens serveix per maquillar el resultat, sobretot degut a un encert en el tir exterior, que
aquest cop sí que, com a mínim, ens permet guanyar el quart. Resultat final: 65 - 49.