CADET SOCOMEC: C. B. Premià de Dalt, 61 – A. E. Badalonés – Dimonis “ A “, 49 (3 – Març – 2012).

CADET SOCOMEC: C. B. Premià de Dalt, 61 – A. E. Badalonés – Dimonis “ A “, 49  (3 – Març – 2012). Empty CADET SOCOMEC: C. B. Premià de Dalt, 61 – A. E. Badalonés – Dimonis “ A “, 49 (3 – Març – 2012).

Missatge  AntonioJusto Dt Mar 06 2012, 15:45

1er. QUART

Començament igualat, pràcticament en tots els aspectes del joc. Una major velocitat en la transició defensa – atac, es la que manté als Dimonis en el partit Una mala selecció en el nostre llançament, el no poder córrer i una defensa zonal que se’ns fa molt feixuga ens porta a un final de quart igualat: 8 a 8.

2on. QUART

Un començament dubtós i plegat d’errors en les passades, ens penalitza amb un parcial de 0-5, que fa que ens haguem de posar les piles. La bona defensa i pressió de l’equip, el domini en el rebot i un millor llançament ens fa fer un parcial de 9 – 0 i ens fica en el partit. Igualtat i equilibri en el marcador fins al final del quart que fa que tot quedi pendent de decidir-se en la segona part: 29 – 20.

3er. QUART

Hem sortit espantats, l’agressivitat i el contraatac dels Dimonis i, novament la seva defensa en zona, ens penalitza en quantia; empat al marcador que ens obliga a demanar temps mort. Per cada cistella que fem, els Dimonis ens fan tres; la ràtio no ens resulta favorable. Una petita reacció final ens permet marxar al descans del quart per davant en el marcador: 37 – 32.

4art QUART

Començament molt equilibrat i amb alternances al marcador, però dues pèrdues de pilotes consecutives ajusta més el marcador. Les nostres individualitats (dos triples consecutius d’en David i la força d’en Roger), ens mantenen en el partit i, obliga a demanar temps mort a l’equip contrari. Novament una excel•lent defensa i l’encert, ara si, en el llançament, mata el partit. Victòria treballada: 61 - 49.