Tribuna del Club de Bàsquet Premià de Dalt

“Cadet 1986”: C. B. Alisos, 47 - C. B. Premià de Dalt, 65.

“Cadet 1986”: C. B. Alisos, 47 - C. B. Premià de Dalt, 65.  Empty “Cadet 1986”: C. B. Alisos, 47 - C. B. Premià de Dalt, 65.

Missatge  AntonioJusto Dt Nov 22 2011, 15:06

“Cadet 1986”: C. B. Alisos, 47 - C. B. Premià de Dalt, 65. (Jornada del 19-20 de novembre de 2011).

Segon partit de la segona volta. Després de guanyar contra el Laietà, el Cadet 1986 jugava a una pista complicadíssima, com és la de l'Alisos, pista descoberta amb un dia bastant fred.

El partit va començar molt empatat, amb molt encert a la línea de tres dels locals, que es notava que estaven preparats per intentar lluitar pel partit, sabent que era una opció que tenien de guanyar un partit en aquesta lliga. El primer quart va acabar amb un marcador de 12-13, però els nostres van reaccionar al segon quart, amb una defensa molt ajustada i amb un encert en el contraatacs. L'encert en els tirs lliures va ajudar a col•locar el 23-33 amb una diferència de 10 al descans.

A la segona meitat del partit va iniciar-se com va acabar l'anterior, amb molta concentració de la defensa, y sense moments de relaxació que van propiciar que els premianencs acabessin el quart amb un 37-56. Els últims deu minuts va ser un intercanvi de cistelles que afavoria als visitants, que van saber jugar un partit fins al final, i aconseguir una victòria molt important.

Javier Calero, Entrenador de l’equip “Cadet 1986”.